• -25%

Aizsardzība no saules “Laser Sunscreen 100 SPF50”

star star star star star_half

4.8

Rašyti atsiliepimą
50 ml / 1,5 g (paraugs)
Visiem ādas tipiem
660-01500

Minerālā aizsardzība no saules.

Baudot vasaru un pavadot laiku svaigā gaisā ir svarīgi neaizmirst par aizsardzības līdzekļiem no saules. Ja joprojām tos nelietojat - sāciet! Piedāvājam - nebalinoši, ātri iesūcoši produkti, kas ir lieliski piemēroti lietošanai kopā ar citiem kosmētikas vai ādas kopšanas līdzekļiem. Vēlamies, lai maksimāla aizsardzība no negatīvas saules iedarbības un rūpīga ādas barošana, mitrināšana un atjaunošana kļūtu par patīkamu Jūsu ikdienas ādas kopšanas rutīnas daļu.

Skaityti daugiau

expand_more

37,00 €
27,75 € Save 25%
Daudzums: 50 ml
loyalty
grįš 1,39 € lojalumo eurai

Krēms no saules “Laser Sunscreen 100 SPF50”, 50ml (visiem ādas tipiem)

Aizsardzība no saules ir nepieciešama visos gadalaikos, pat ziemā. Šīs līdzeklis nekairina ādu, palīdz aizsargāties no UV stariem un pasargāt jutīgu ādu. Ar šo aizsardzības no saules līdzekli vienlaikus var sasniegt ādu barojošu un no UV stariem aizsargājošu efektu. Kā galvenā aizsardzības no saules aktīvā viela ir cinka oksīda daļiņas, kas nekairina ādu un tāpēc aizsargkrēmu no saules faktoriem (SPF) var pilnīgi droši lietot pat uz jutīgas un nobriedušas ādas.

Piemērots visiem ādas tipiem un krēmu var lietot pat pēc ļoti stiprām procedūrām, kā piemēram, atjaunošana ar frakcionētu vai CO2 lāzeru, spēcīga ķīmiskā pīlinga. Tas ir ideāli piemērots cilvēkiem, kas daudz laika pavada svaigā gaisā, saulē vai aukstumā. Pābaudīts FDA (US ēdiena un zāļu dienests) un KFDA (Korejas ēdiena un zāļu dienests).

Lietošana: vienmērīgi uzklājiet krēmu uz sejas ādas, to var lietot pirms lietojot maskējošu krēmu vai kā kosmētikas bāzi.

laser sunscreen spf50-02-02.jpg

kā lasīt saules aizsargkrēmu marķējumu

kā lasīt saules aizsargkrēmu marķējumu

CMS LAB kompānija tika dibināta 2001. gadā un pēdējo 19 gadu laikā tā ar jaunākajām tehnoloģijām, kas ir balstītas uz dermotalogu risinājumiem, pastāvīgi pilnveidoja savus medicīniskas kosmētikas produktus. CMS LAB ir ekspertu kompānija medicīniskas kosmētikas nozarē, kura, vadoties pēc jaunākajām tendencēm, ražo augsta līmeņa produktus Korejā un visā pasaulē. 

“Cell Fusion C“ - būtiski medicīniskas ādas kopšanas risinājumi, kad palīdz novērst ādas problēmas un uzlabot tās stāvokli.

“Cell Fusion C“ ir radīta ādas problēmu risināšanai un pilnveidošanai, kopā ar ekspertiem tā tiek attīstīta jau 19 gadus, kuru laikā klienti ir atzinuši ilggadējo pieredzi.

Augstās tehnoloģijas – NEO CMS™

NEO CMS™“ ir "Cell Fusion C" patentēta sastāvdaļa, kas darbojas dziļos ādas slāņos, atjaunojot un uzlabojot ādas aizsargfunkciju.

Optimālos daudzumos apvienotas 9 dažādas sastāvdaļas  stiprina ādu no dziļajiem tās slāņiem un palīdz uzlabot ādas aizsargfunkciju. 

CMS LAB analīžu un attīstības centrs

Cell Fusion C“ privātajā analīžu un attīstības centrā pastāvīgi tiek pētītas augstas kvalitātes formulas ādas kopšanai un ārstēšanai. Katrs produkts ir apstiprināts ar drošības un iedarbības testiem. 

Water, Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Methoxycin-namate, Butylene Glycol, Ethylhexyl Salicylate, Zinc Oxide, Dicaprylyl Carbonate, Dipropylene Glycol, Titanium Dioxide, Lauryl Peg-8 Dimethicone, Peg-10 Dimethicone, Dimethicone, Disteardimonium Hestorite, Tocopheryl Acetate, Magnesium Sulfate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Pehenyl Trimethicone, Aluminum Hydroxide, Aluminum Stearate, Methicone, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Glyceryl Caprylate, Caprylyl Glycol, Disodium Edta, Ubiquinone, Hydrolyzed Collagen, Acetyl Hexapeptide-8, Fragrance, Phenoxyethanol.

Atsiliepimai

4.8 star star star star star_half

Atsiliepimą gali palikti tik registruoti nariai. Užsiregistruokite ir palikite atsiliepimą! Už kiekvieną atsiliepimą gaunate 0,20 € lojalumo eurų, kuriuos galėsite panaudoti užsakymo apmokėjimui.

Registruotis

2023-08-21

star star star star star

Nedaudz eļļaināks, patīkami labs pārklājums.

keyboard_return NEWCRUSH
Smagu girdėti 💙


2023-07-16

star star star star star

keyboard_return NEWCRUSH
🥰🥰🥰


2023-07-16

star star star star star

keyboard_return NEWCRUSH
🥰🥰🥰


2023-07-15

star star star star star

Vislabākais!

keyboard_return NEWCRUSH
100%🥰


2023-06-23

star star star star star

Ļoti labs krēms


2023-06-16

star star star star star

Ļoti maigs, nevajag daudz, un labi mitrina, un pasargā pat no Turcijas saules :)


2023-05-05

star star star star star


2023-03-12

star star star star_outline star_outline

Tas labi klājas, bet es neteiktu, ka tas ir piemērots jutīgai ādai, jo tai ir ļoti spēcīga smarža. Es to iegādātos vēlreiz, ja vien tas nebūtu bez smaržas.


2022-08-17

star star star star star


2022-07-04

star star star star star


2022-04-29

star star star star star

Lieliski iesūcas, seja nepaliek balta, nejūtas taukainības sajūta uz sejas


2022-04-21

star star star star star


2022-03-23

star star star star star


2021-06-16

star star star star star

Lielisks krēms, neatstāj baltumu, viegli eļļo un lieliski mitrina ādu.


2021-04-08

star star star star star_outline

Man ir jutīgāka āda un sarkana. Krēms ir maigs, neizraisa apsārtumu. Tas neatstāj baltas svītras, kā tas ir ar saules krēmiem, patīkami klājas un smarža ir neitrāla. Ikdienā lietoju tikai CC krēmu, tāpēc uzklājot lāzera sauļošanās līdzekli kā mana pirmā kārta spīd. Es domāju, ka es "spīdēju", līdz pamanīju, kāpēc mana seja bija tik spīdīga. Ir kļuvis nepieciešams birstošais pūderis, lai mazinātu "spīdumu" :)


2020-09-10

star star star star star

Ļoti patika, patīkama konsistence, viegli klājas, neatstāj baltumu, spēcīga minerālu aizsardzība, labs sastāvs, nekairina acis. Šis rīks lietošanas un sastāva ziņā ir labākais no visiem trim šī ražotāja New crush pārdotajiem aizsargiem. Sākumā vienmēr ir vērts pārbaudīt paraugu. Noteikti iegādāšos pilna izmēra pudeli.


2020-07-24

star star star star star

Patīkami ieeļļots, laba tekstūra.


2019-09-21

star star star star star

Es biju pārsteigts par šo krēmu. Pietiek uzklāt ļoti nelielu daudzumu uz sejas un tas lieliski sadalās. Iesūcas lieliski un seja nav spīdīga, kas man personīgi ir ļoti svarīgi. Varbūt nedaudz bālganu seju, bet ļoti minimālu. Vasarā šis pasākums bija Nr. 1.

Rodyti daugiau (18)

Rakstīt atsauksmi par Aizsardzība no saules “Laser Sunscreen 100 SPF50”