Maskējošs krēms “Skin Blemish Balm“

star star star star grade

4.4

Rašyti atsiliepimą
40 ml / 1,5 g (paraugs)
Sausai ādai Taukainai ādai Kombinētai ādai Normālai ādai Jutīgai ādai
R660-01802
1,50 €
Daudzums: 1,5 g (testers)
loyalty
grįš 0,08 € lojalumo eurai

Maskējošs krēms “Skin Blemish Balm”, 50ml (piemērots visiem ādas tipiem) 

Produkta formula veidota tā, lai produkts būtu piemērots lietošanai pēc medicīnas speciālistu veiktām estētiskām procedūrām (lāzers, ķīmiskais pīlings, estētiskā ķirurģija). Papildus ādai sniedz nomierinošu un mitrinošu sajūtu. Pateicoties unikālajai „W/O/W“ (ūdens/eļļa/ūdens) tehnoloģijai, šis produkts ļoti ātri tiek uzsūkts, vienmērīgi noklājas un sniedz ādai maiguma sajūtu. Krēms piemērots visu rāsu ādas tipiem, jo tas pielāgojas pie dabiskās ādas krāsas un sniedz tai vieglu, gaišinošu efektu. Šis ir ādas defektus koriģējošs krēms, kuram ir divkārša iedarbība: grimma bāze un tonālais krēms.Sastāvā esošu aktīvo vielu komplekss piešķir “Skin Blemish Balm“ krēmam nomierinošas, mitrinošas un elastīgumu veicinošas īpašības.

Lietošana: vienmērīgi uzklājiet to uz sejas ādas, lietojiet krēmu kā pēdējo ādas kopšanas līdzekli. Pēc ~2- 3 minūtēm, līdzeklis lēnām pielāgosies dabīgajai ādas krāsai.

CMS LAB kompānija tika dibināta 2001. gadā un pēdējo 19 gadu laikā tā ar jaunākajām tehnoloģijām, kas ir balstītas uz dermotalogu risinājumiem, pastāvīgi pilnveidoja savus medicīniskas kosmētikas produktus. CMS LAB ir ekspertu kompānija medicīniskas kosmētikas nozarē, kura, vadoties pēc jaunākajām tendencēm, ražo augsta līmeņa produktus Korejā un visā pasaulē. 

“Cell Fusion C“ - būtiski medicīniskas ādas kopšanas risinājumi, kad palīdz novērst ādas problēmas un uzlabot tās stāvokli.

“Cell Fusion C“ ir radīta ādas problēmu risināšanai un pilnveidošanai, kopā ar ekspertiem tā tiek attīstīta jau 19 gadus, kuru laikā klienti ir atzinuši ilggadējo pieredzi.

Augstās tehnoloģijas – NEO CMS™

NEO CMS™“ ir "Cell Fusion C" patentēta sastāvdaļa, kas darbojas dziļos ādas slāņos, atjaunojot un uzlabojot ādas aizsargfunkciju.

Optimālos daudzumos apvienotas 9 dažādas sastāvdaļas  stiprina ādu no dziļajiem tās slāņiem un palīdz uzlabot ādas aizsargfunkciju. 

CMS LAB analīžu un attīstības centrs

Cell Fusion C“ privātajā analīžu un attīstības centrā pastāvīgi tiek pētītas augstas kvalitātes formulas ādas kopšanai un ārstēšanai. Katrs produkts ir apstiprināts ar drošības un iedarbības testiem. 

water, cetylethyl hexxanoate, titanium dioxide, propylene glycol, hexyl laurate, cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicone, mineral oil, talc, caprylic/capric triglyceride, zinc stearate, sorbitan sequiolate, magnesium sulfate, microcrystalline wax, quaternium-18 bentonite, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, azelaic acid, silica, dimethicone, allantoin, tocopheryl acetate, dipotassium glycyrhizate, hydroxyethylcellulose, iron oxides (ci 77492), iron oxides (ci 77491), iron oxides (ci 77499), ultramarines, zinc oxide, mica, methylparaben, butylparaben, phenoxyethanol.

Atsiliepimai

4.4 star star star star star_half

Atsiliepimą gali palikti tik registruoti nariai. Užsiregistruokite ir palikite atsiliepimą! Už kiekvieną atsiliepimą gaunate 0,20 € lojalumo eurų, kuriuos galėsite panaudoti užsakymo apmokėjimui.

Registruotis

2023-09-06

star star star star star

Labi maskē sejas ādas nepilnības.

keyboard_return NEWCRUSH
Smagu girdėti 💙


2022-11-03

star star star star star

Ļoti labi nosedz visas problēmzonas, patīkami uz sejas, bet varbūt nedaudz sausina ādu


2022-09-15

star star_outline star_outline star_outline star_outline

Krēms ir pilnīgs pārpratums. Tas, iespējams, ir piemērots tikai absolūti baltām sejām. Tas īsti neatbilst ādas toni. Seja ir kā cements. Pilnīgas muļķības.


2022-08-26

star star star star star_outline

Ļoti labi maskē, pat līdzīgi krēma pūderim, pielāgojas ādas tonim. Mīnuss - ļoti bieza, grūti uzklājama (nav noslogota ādu, tikai nav īpaši ērta).


2021-11-24

star star star star star

Lieliski!


2021-11-24

star star star star star

Lieliski!


2021-11-24

star star star star star

Man tas ir apbrīnojami, nesausina manu ādu, lai gan ir bieza, bet, nosedzot seju, tas vispār nav redzams. Esmu priecīgs, ka atklāju un novērtēju Newcrush par parauga ievietošanu, kuru es nekad nebūtu domājis iegādāties. Un tagad tas ir mans neaizstājams novērošanas rīks


2019-09-22

star star star star star

Lietoju šķidrā pūdera vietā, krēms lieliski maskē, man patīk.

Rodyti daugiau (8)

Rakstīt atsauksmi par Maskējošs krēms “Skin Blemish Balm“