• -25%

Tonizējošs sauļošanās krēms SPF50 + / PA ++++ saules aizsardzība

star star star star star_half

4.6

Rašyti atsiliepimą
Kombinētai ādai Normālai ādai Pigmentētai ādai Visiem ādas tipiem
660-01504
37,00 €
27,75 € Save 25%
Daudzums: 50 ml
loyalty
grįš 1,39 € lojalumo eurai

CMS LAB kompānija tika dibināta 2001. gadā un pēdējo 19 gadu laikā tā ar jaunākajām tehnoloģijām, kas ir balstītas uz dermotalogu risinājumiem, pastāvīgi pilnveidoja savus medicīniskas kosmētikas produktus. CMS LAB ir ekspertu kompānija medicīniskas kosmētikas nozarē, kura, vadoties pēc jaunākajām tendencēm, ražo augsta līmeņa produktus Korejā un visā pasaulē. 

“Cell Fusion C“ - būtiski medicīniskas ādas kopšanas risinājumi, kad palīdz novērst ādas problēmas un uzlabot tās stāvokli.

“Cell Fusion C“ ir radīta ādas problēmu risināšanai un pilnveidošanai, kopā ar ekspertiem tā tiek attīstīta jau 19 gadus, kuru laikā klienti ir atzinuši ilggadējo pieredzi.

Augstās tehnoloģijas – NEO CMS™

NEO CMS™“ ir "Cell Fusion C" patentēta sastāvdaļa, kas darbojas dziļos ādas slāņos, atjaunojot un uzlabojot ādas aizsargfunkciju.

Optimālos daudzumos apvienotas 9 dažādas sastāvdaļas  stiprina ādu no dziļajiem tās slāņiem un palīdz uzlabot ādas aizsargfunkciju. 

CMS LAB analīžu un attīstības centrs

Cell Fusion C“ privātajā analīžu un attīstības centrā pastāvīgi tiek pētītas augstas kvalitātes formulas ādas kopšanai un ārstēšanai. Katrs produkts ir apstiprināts ar drošības un iedarbības testiem. 

Water, Cydopen tasiloxane, Zinc Oxide, Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Coco-Caprylate/Caprate, Dipropylene Glycol, Caprylyl Methicone, Titanium Dioxide, Lauryl PEG-10 Tris(Trimethylsiloxy) silylethyl Dimethicone, Glycerin, Niacinamide, Phenyl Trimethicone, Citrus Aurantium Dulcis(Orange) Peel Oil, Olea Europaea(Olive)Fruit Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender)Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Ocimum Basilicum(Basil) Oil, Tocopheryl Acetate, Disteardimonium Hectorite, Magnesium Sulfate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Triethoxycaprylylsilane, Stearic Acid, Aluminum Hydroxide, Sorbitan Caprylate,Dicaprylyl Carbonate,Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Glyceryl Caprylate, Dimethicone,Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Sodium Hyaluronate, Bisabolol, Sodium Citrate, Tocopherol, Arbutin, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP, Sucrose Stearate, Cholesterol, Cholesteryl Macadamiate, Palmitic Acid, Polyglyceryl-10 Stearate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Panthenol, Glutathione, Glyceryl Linolenate, Glyceryl Arachidonate, Retinyl Palmitate, Menadione, Biotin, Cyanoco balamin, Saccharide Isomerate, Thiamine HCL, Folic Acid, Pyridoxine, Hydrolyzed Lupine Protein, Iron Oxides(CI77491), Iron Oxides(CI 77492), Limonene, Linalool, Citronellol 

Lietot krēmu kā pēdējo ādas kopšanas līdzekli. Maigi uzklājiet krēmu uz sejas ādas. Lai nodrošinātu pastāvīgu aizsardzību, krēmu atkārtoti uzklājiet ik pēc 2 stundām.

Atsiliepimai

4.6 star star star star star_half

Atsiliepimą gali palikti tik registruoti nariai. Užsiregistruokite ir palikite atsiliepimą! Už kiekvieną atsiliepimą gaunate 0,20 € lojalumo eurų, kuriuos galėsite panaudoti užsakymo apmokėjimui.

Registruotis

2024-06-15

star star star star star

Labai riebus, sunkiai tepasi ir odą padaro baltą


2023-09-27

star star star star star

Tas ir līdzīgs tam pašam produktam zilajā iepakojumā, manās acīs, ir kaut cik smagāks, mazāk pārslains, grūtāk klājas, bet savu funkciju pilda lieliski, dienas laikā sejas āda tiešām izskatās gaišāka.

keyboard_return NEWCRUSH
Pritariame, šis kremas tikrai padaro odą skaistesnę 😍


2023-08-21

star star star star star

Viegls, patīkams, labi pārklāj.

keyboard_return NEWCRUSH
Tikrai taip! 🥰


2023-07-08

star star star star star

Man ļoti patika, plānoju pirkt pilnu iepakojumu.

keyboard_return NEWCRUSH
Tikrai labai puikus! 🥰


2023-06-20

star star star star star_outline


2023-05-05

star star star star star


2023-04-05

star star star star star

Fantastiski! Spēcīga aizsardzība bez taukainas sajūtas, mazs iepakojums ļoti ērts lietošanā, neaizsprosto poras, neizraisa alerģiju, piešķir skaistu un dabisku "labi izgulējos" mirdzumu. Svarīgi, kā ar jebkuriem līdzekļiem, nevairot, bet pat uzklājot vairāk, sajūta ir ļoti laba. Esmu gaišādaina, esmu izmēģinājusi neskaitāmus aizsargkrēmus - šis ir vislabākais manai ādai, nepārprotami pārspēj pārējos ❤️


2022-09-07

star star star star star

Trūkst vārdu, lai aprakstītu pilnību. Lielākoties aizsargkrēmi ir ļoti taukaini, un šis ir diezgan vieglas tekstūras, ātri iesūcas un neaizsprosto poras.Vēl viens must have produkts.


2022-08-19

star star star star star

Man patika krēms. Viegli uzsūcas, izlīdzina ādas krāsu. Āda jūtas mitrināta.


2022-07-18

star star star star star

Krēms nemaskē, bet piešķīra tādu mirdzumu un līdz ar to āda izskatījās gaišāka, izlīdzina krāsas toni un nelīdzenumus. Pats krēms tiešām ir pietiekami sātīgs, redzams, ka sniedz arī papildus kopšanu ādai un citiem audiem, tiešām nevajag daudz smērēt un lai arī tikko sāku lietot, jau tagad redzu, ka noturēsies ilgu laiku. Pēc tam āda jūtas maiga, un es tiešām esmu saņēmusi komplimentus par to, kā mana seja izskatās dzīva. ES iesaku!


2022-06-01

star star star_outline star_outline star_outline

Pilnīgi nepatika. Ļoti taukaina, bieza, atstāj baltu seju, nemanīju, ko maskēt. Es nepirkšu, es nopirku paraugu

Rodyti daugiau (11)

Rakstīt atsauksmi par Tonizējošs sauļošanās krēms SPF50 + / PA ++++ saules aizsardzība