Noble Isle komplekts: Rabarbera rabarbera mājas smaržas un svece

grade grade grade grade grade

0

Rašyti atsiliepimą

Ieelpojiet savās mājās Jorkšīras pavasara rasas atmodu ar "Rabarberu rabarberu!", kurā jūtams saldeni rūgtens rabarberu, kadiķu ogu un rozmarīna aromāts.

Augšējās notis: rabarberi, kadiķu ogas.

Sirds notis: rozmarīns, estragons

Bāzes notis: sūnas, ciedrs

Niedru difūzeri kalpo aptuveni 16-20 nedēļas.

Svece deg 35 līdz 45 stundas.

Skaityti daugiau

expand_more

105,00 €
loyalty
grįš 5,25 € lojalumo eurai

This pack contains

Šis ir pirmais Noble Isle radītais un izlaistais Rabarbera Rabarbera aromāts! Šis aromāts ir rūgts un salds aromāts, kas atgādina Jorkšīras pavasara rasaino sākumu, ar attīrošu "piespiedu" rabarberu ekstraktu un kadiķu ogu un jaukta rozmarīna aromāta notīm. Šo spilgto un sarežģīto sasmalcināto lapu un citrusaugļu svaigumu papildina bagātīgas aromātiskās garšaugu notis, kam seko ekscentrisks svaigu, rūgtu rabarberu uzplaiksnījums. Rezultāts ir neparasts un pārsteidzoši svaigs aromāts.

Noble Isle smaržu difuzori ir izgatavoti no zīda niedrēm, un izsmalcinātie smaržu maisījumi nepārtraukti izstaro rosinošu aromātu.

Anglijā ražotās un ar rokām pabeigtās greznās sveces ir piepildītas ar izsmalcinātu Noble Isle aromātu un nodrošina mājīgu atmosfēru, iedvesmojošu smaržu un stilīgu akcentu jebkurā telpā. Izgatavotas no minerālvaska maisījuma, kas satur dabīgo un parafīna vasku, un nesvina daktīm.

Atsiliepimai

Atsiliepimą gali palikti tik registruoti nariai. Užsiregistruokite ir palikite atsiliepimą! Už kiekvieną atsiliepimą gaunate 0,20 € lojalumo eurų, kuriuos galėsite panaudoti užsakymo apmokėjimui.

Registruotis

Rakstīt atsauksmi par Noble Isle komplekts: Rabarbera rabarbera mājas smaržas un svece